Om oss

Lilleba og Carl Henrik Størmer heter vi, og Automobilia er vårt aksjeselskap.  Vi har vært i virksomhet siden 1983, og har begge mange års praksis innen bil- og motorsykkelhobbyen.

Carl Henrik er meget aktiv i internasjonal veterankjøretøy- og motorsportarbeid, i Nordisk Motorhistorisk Forbund og i FIVA, det internasjonale forbundet av motorhistoriske klubber og forbund, der han var generalsekretær i over 10 år.

Stefanos Papatheocharis, vår svigersønn, er spesialist på fly- og militærhistoriske emner, og er en ihuga motorsykkelentusiast (Harley-Davidson).

Vi har alle gjort hobby til yrke, og er glade for å kunne rettlede og hjelpe andre hobbyister.

Vi har mer enn 30.000 bøker på våre hjemmesider og ca. 8.000 ulike boktitler på hyllene i butikken.  Normalt vil vi sende bestilte bøker samme dag eller innen en uke.  Hvis en bok ikke er på lager kan det ta 2-3 uker for europeiske bøker, for USA-bøker inntil en måned.  Har du bestilt en svært spesiell bok, f.eks. fra Australia, kan det ta enda lengre tid.  Ring oss på 22608600 om du synes at det tar lang tid. På grunn av eventuelle prisforhøyelser fra leverandører eller omfattende valutaendringer må vi reservere oss for enkelte prisendringer.  Om du vil ha en absolutt sikker beskjed om pris eller leveringstid – ring oss! Vårt viktigste produkt er service, og vi vil gjerne at du velger riktige bøker for ditt formål.  Vi kan som regel skaffe mye mer enn du tror er mulig.  Vi er Skandinavias største bokhandel for hobby- og verkstedhåndbøker.

Velkommen!    Lilleba, Carl Henrik og Stefanos

(Interiørbilder fra Automobilia Bookshop i Uranienborgveien 25 i Oslo.)

2013