Du kan selv bestemme hvordan du vil kjøpe bøker.

  • Du kan bestille her på nettet og betale:
    • med VISA/Eurocard/Mastercard/Diners/Amex via en sikker kryptert betalingsløsning.
    • mot postoppkrav, da kommer Postens oppkravsgebyr på p.t. 71 kr. i tillegg.
    • når vi sender en bok til deg kommer porto og pakking på p.t. 110 kr.  Til utlandet og til Svalbard gjelder egne satser hos Posten

  • Du kan bestille pr. telefon 22608600, pr fax 22608602 eller e-mail: bookshop@automobilia.no

  • Kom å hils på oss i butikken i Uranienborgveien 25 (på hjørnet av Holtegaten).  Du kan ta Briskebytrikken, nr. 19, som går fra Ekeberg via Sentrum til Majorstuen.  Den stopper i Holtegaten, 40 meter fra butikken.  Det er også kort vei til andre busser og trikker.  Du kan som regel også finne parkering utenfor butikken eller i sidegatene.

Vi har mer enn 30.000 bøker på våre hjemmesider og ca. 8.000 ulike boktitler på hyllene i butikken.  Normalt vil vi sende bestilte bøker samme dag eller innen en uke.  Hvis en bok ikke er på lager kan det ta 2-3 uker for europeiske bøker, for USA-bøker inntil en måned.  Har du bestilt en svært spesiell bok, f.eks. fra Australia, kan det ta enda lengre tid.  Ring oss på 22608600 om du synes at det tar lang tid. På grunn av eventuelle prisforhøyelser fra leverandører eller omfattende valutaendringer må vi reservere oss for enkelte prisendringer.  Om du vil ha en absolutt sikker beskjed om pris eller leveringstid – ring oss! Vårt viktigste produkt er service, og vi vil gjerne at du velger riktige bøker for ditt formål.  Vi kan som regel skaffe mye mer enn du tror er mulig.  Vi er Skandinavias største bokhandel for hobby- og verkstedhåndbøker. Om du ikke er fornøyd med bøkene du har bestilt, har du returrett etter Kjøpslovens bestemmelser.  Du må da pakke bøkene godt inn slik at de kommer uskadd tilbake, og du må betale returporto.  Vi opplever sjelden å få bøker i retur.